2010. október 21., csütörtök

Folytassa.. Agárd

Randa szürkeségben érkeztem újfent Agárda, ismét fogorvoshoz tartva. Legutóbb egy hónapja jártam a vonalon, azóta a bal vágány munkálataival nagyon sokat haladtak Marton és Nyék közt. Látványos a változás azonban Agárdon is.

Mint látszik az új díszburkolat, villanyoszlopok, padok és szemetesek várják az utazóközönséget. Egyelőre a fák és természetesen az épület hiányzik. Ezen utóbbi hiányosság azonban pár nap múlva már állni fog.
 
A gyalogos aluljáró teljes megújulása is megkezdődött. Kezdetnek a bontási munkálatokat láthatjuk. A betömött lépcső helyén a jövőben ha minden igaz a lift foglal majd helyet, így komolyabb szerkezeti átalakításra van szükség.

Az aluljárón túl a megállóhely Gárdony felőli végén található közúti átkelőhely is le van zárva, így csak a terelt gyalogosok használhatják. Ez talán az első kép amin maga a Velencei tó is látható. Mivel csak pártíz méterre fekszik ezen a részen nem meglepő a vízelvezető árkok ásásakor megjelent talajvíz... Folyt. köv.

(Ezen bejegyzésemben búcsúzom egyben Fuji S5600-as fényképezőmtől, hiszen itt már nem az ő képei szerepelnek. Megtörtént a váltás, az utód Nikont még tanulgatom..)

Nincsenek megjegyzések: