2008. szeptember 10., szerda

Megyeri híd és egyebek

2008. szeptember 13-án nyílt nap lesz a Megyeri (Colbert) hídon. Ekkor lehetőség nyílik majd a hídon bringázni, először átsétálni. Műrepülés és este tűzijáték várja az érdeklődőket. A 104-es busz Ezred utca megállójától a legkönnyebb a híd megközelítése.
Frissítés: Tömegközlekedési vonzata az új hídnak, hogy a szeptember 30-ai nyitás után a Visegrádi irány Volánbuszai az eddigi Árpád híd metróállomási végállomás helyett a Megyeri hídon át érik el a 3-as metrót, Újpest Városkapunál.
A BKV új buszjáratot indít 204-es jelzéssel Rákospalota, Kossuth utca és Békásmegyer HÉV állomás közt, ami a 104-el közös útvonalon halad a Váci úton majd a Megyeri hídon átkelve éri el túlparti célját. A közös szakaszon a két járat adja ki az eddigi követést így aki a pesti oldalon Székesdülő felé közlekedne tovább jelentős ritkulással szembesülhet.
Ritkán vannak érdekességek, persze akkor egyszerre több is. Bécsben ezen a napon lesz a Tramwaytag, amire mindig azt mondom, hogy majd jövőre elmegyek. Ezen a napon mindig egy egy kocsiszín (bár volt, hogy buszgarázs..) ad helyet a rendezvénynek és a városban különböző nosztalicska tramok közlekednek. Ugyanezen a napon lesz Debrecenben a DKV telepén nyílt nap, a hétvégén Zólyomban pedig nemzetközi mozdony verseny és bemutató várja az érdeklődőket. Sok-sok program amire mondhatom, hogy majd jövőre.. :)
Mostanra pedig a post ezen része teljesen elavult, de nem törlöm...

Nincsenek megjegyzések: